- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Azokkal mindig csak a gond van, amióta Aldwin és Markus professzor visszavonult. Már csak ezért is szeretnék elbeszélgetni Herr Gilman-nel. Mondjuk szerintem már az idejükben is voltak gondok, csak ugye ha nem vesszük észre akkor nincsenek... Hát így nem voltak. Nekem meg hagytak egy veszett bagázst akiket elég nehéz ráncba szedni. Nyilván azt hiszik azért mert burzsujok nekik aztán mindent szabad. Érdekes, nekem se a pénzét, se a családját, de még a befolyását se merte egyik se fölhozni. S?t! Mostanában úgy kell keresgélnem a nevek után ha az igazit is meg akarom tudni..." ezen a professzor csak mosolyog, neked viszont egy kicsit kés?bb esik le, hogy miért is. Nyilván az igaz nevüket nem akarják kiadni, azzal ugyanis bárki megfogható, a probléma viszont az, hogy ez így szellemekre igaz. Egy embernek nem attól kellene félnie, hogy megidézik vagy lebéklyózzák. A professzor bemutatója alapján inkább fizikaibb jelleg? veszélyekt?l -mint például egy gömbvillám varázslat- kéne tartaniuk.
-"Pont ezért akartam a dolgom után nézni. Ha nem vizsgálom át rendesen azokat a nyavalyás könyveket, akkor semmit se fogok tudni megidézni. Az az átvizsgálás egyébként sem öt perc, de ha apróra akarom, végképp nem annyi, de ha kellek még ide, akkor most mondd. Mindenesetre egy bírónak se fogok könyörögni holmi hülye papírokért. Ha baja van, majd megkérdezem, hogy eleresszem-e azt az izét. Hidd el, inkább meg fogja köszönni a munkámat."
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Telefonálok egyet.
- Jó napot Lara, Arnolds bíró úrral szeretnék beszélni - Üdvözlöm a titkárn?t.
- Tudom, hogy olvas és tárgyalásra készül, [i:guixbqzk]olvasom a bírósági híreket[/i:guixbqzk], de ez most sürg?s, és végzésre van szükségem - Válaszolok a rutinszer? elutasítási kísérletre
- Nem, nem érdekel, hogy nincs id?pontom. És Arnolds bíró urat sem fogja érdekelni - Jön az újabb meger?sítés
- Kedves Lara, pontosan tudom, hogy az ön asztalán van egy cédula, azoknak a nevével akiket [i:guixbqzk]mindig[/i:guixbqzk] be kell kapcsolnod. De ha kell, akkor még a [i:guixbqzk]privát mobilján [/i:guixbqzk]is hívhatom, csak azt nem szereti, ha hivatalos ügyintézésnél használjuk.
- Szia Tom! Mi a helyzet a Supreme Court táján? Hallom a következ? ügyedet
[roll0] - Politika
- Igen, én is hallottam ezt azt a dolog politikai hátterér?l, és tudom azt is, hogy alkotmányellenes az a törvény. Persze... Igen, én is hallottam. Nem, nem feltétlenül ilyen egyszer? ez biztonsági kérdésekben. Jól van, értem mire akarsz kilyukadni. Hát, igen nehéz az amikor régi papír alapú precedenst kell keresni. De van egy még meredekebb ügyem. Olyan mágikus veszély kapcsán lenne szükségem végzésre, amit jobb t?letek kérni, mint az öreg Reynoldstól. Ezért hívtalak a hivatalin. Küldjem át gyorsan az adatokat?
Megpróbálom elintézni a végzést a professzornak
- Rendben, ha a f?városban járok meglátogatlak. Nem, ahhoz nem kell idézés.
- Miii? Hogy abba az ügyben én [i:guixbqzk]zenei[/i:guixbqzk] szakért?ként? Hát ez a mai neorap mióta zene szerinted?
- Tudom, hogy csak ürügy lenne, de mondom enélkül is elmegyek. Vagy elhívunk ide el?adást tartani.
- Renden. Szia
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
- Persze még van ez az ügy is, és le merném fogadni, hogy ez nem egy légelementál volt. És bár egy toxikus sámán bosszút állna, az nem így nézne ki. A rovarsámán bosszúját kizárnám. Tudod távolkeleten sok adeptus esetében Sáska például elismert totem, semmivel sem rosszabbak a követ?i a többi mágiahasználónál. De ezt momentán ?k sem így intéznék el. Láttam már adeptust a mesterlövés vizsgán. Toxikus szellemeket viszont nem idéznek. Nem is értenek hozzá. A rovarsámánok környékén pedig többnyire rovarszellemeket lehet látni. Ráadásul ahol egy van ott általában több van. Ha pedig ez valami ritkább fajta szellem, akkor mi nem feltétlenül tudjuk milyen szellem jeleit keressük.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Hát nem tudom, nekem ez így els?re úgy t?nik, hogy valami jött, kinyírt valakit, válogatás nélkül besugárzott egy egész blokkot -mert a sugárzást ugye nem fogja meg a fal, legalábbis nagy részét- ki tudja hány embert mérgezve meg és elment. A környezetszennyezésb?l, na meg hogy ilyen alattomos módon csinálta, mert ez ugye nem látszik els?re, nekem elég toxikusnak t?nik. De lehet akár kisebb fajta szellem is, mondjuk egy kisebb rém. Az is beleillik, hisz a sugárzástól amióta megismerte az ember, hogy mire képes, azóta fél. Ennek globális nyomai is voltak. Na egy ilyenb?l táplálkozó, egy ilyen háttérzajra épít? szellem is beleférne. De ebbe akár egy halálfélelemre épít? is beleférne. Az biztosan tudta volna, hogy a híre itt messzire fog jutni. Szóval ez most rengeteg keresgélés lesz és még a nyakamon van az az idézés is, amíg nem lesz túl kés?."
Csapat riadó!
- Mindkett?nket azok közé a tehetségek közé soroltak akiket nem tudott jól kezelni a rendszer, a szabályaival. Egyszer?en azért mert azt a társadalom középs? 80%ára méretezik általában, de a 95%nál többet sosem fednek le. Van okunk [i:u4izvqbt]kételkedni[/i:u4izvqbt] a papírokban, szabályokban. Lázadni is van okunk. Látod, Azumi kapcsán én is így gondolom. De vagyunk annyira okosak, hogy van amikor felismerjük mi a szabály célja, és miért jó az, hogy ott van. És nem az alsó 5% lázadóba tartozunk aki utánozza a gondolkodókat. Ezért lettél professzor, ezért tartasz rendet. Úgy gondolod, hogy ehhez, és a jó példa mutatásához sincs szükséged a papírra?
[roll0] Választásod szerint vagy Leadership, vagy Negotiation
[roll1] + Beültetés ha jó
[roll2] Oktatás
[roll3] + Beültetés ha jó
- Azért nem vagyok meggy?z?dve róla, hogy Toxikus volt, mert az [i:u4izvqbt]direkt[/i:u4izvqbt] is okozott volna sok kárt, nem csak a környezetben lett volna collateral damage. Márpedig egyes ausztrál mágikus viharok és más jelenségek mögött is állhat olyan szellem ami körüli EMP jelenség is neutron sugárzásnak köszönhet?. De sok más ismeretlen szellem lehet. A toxikusok és a rémek között számos helyi mitológia szellemei is ilyenek lehetnek. Bárki is tanulmányoz ilyeneket, ha az uralma alá hajt legalább látszólag egy szellemet az képes lehet el?idézni az itt látottakat.
- Márpedig emlékszem a mi törvényszéki cicánkra. Végig kíváncsi volt, s míg be nem n?tt a feje lágya, nem lett kell?en kíváncsi, minden hasonlót meg akart vizsgálni, meg akart fogni, és ha valami hasonlóval játszani tudott volna, éppen úgy viselkedett volna mint egy játékos kiscica. Persze egy ilyen akár toxikus szellemet is megpróbálna megfogni. És míg egy toxikus sámánt nem érdekelnének a kalózok, nem lenne miért ide üssön, egy hasonló sámán megtehetné. És nem vagyok meggy?z?dve róla, hogy csak Macska követ?i hajlamosak ilyenre. Márpedig ez azt jelenti, hogy a taumaturgia szakos hallgatók között túl sok a gyanúsított.
- S míg a toxikusokat, az ? területüket a város túl sok varázslója könnyen észre vehetné, addig egy ilyen sámán csak egy lenne a sok diákod közül. De szerinted ne akarná a pokol tüzével büntetni az ilyen kalózokat a vén banya a könyvesboltjával? Dehogynem. Ráadásul ott hasonló jelenség nem egyszer van, hanem rendszeresen, így lehet is ott olyan szellem. Azaz itt sok más megfigyelést, a háttérzajjal kapcsolatos elméleteket és pszichológiai profilt kell egyeztetni.
[roll4] - Pszichológia, egy kis profilozás
[roll5] - Mágiával, háttérzajjal kapcsolatos ismeretek.
Ha nagyon sikertelen valamelyik akkor karmából újradobom és igyekszem felállítani egy pszichológiai profilt.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
M.A.G.U.S a fórumon
-
Gorviki rémmesék
- Aquinovic Birtok ("őrjárat")
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?